Dette er det jeg kaller for sommersalat. Smakene eksploderer i munnen, min nye favoritt!

Porsjoner: 2 
Tid: 10 min

Ingredienser:
150 gr spinat, fjern stilkene
½ mango
½ avokado
2 ss vårløk
4 ss granateplefrø*
Noen dråper med granateplebalsamico

Fremgangsmåte:
Fjern stilkene på spinatbladene og skyll spinaten i kaldt vann. Legg dem i en bolle eller lignende. Del opp mango og avokado i halvstore firkanter og “dryss” dem over spinaten. Ha over litt vårløk og noen spiseskjeer med granateplefrø. Ha over litt granateplebalsamico og server! 

*Tips: Skyll frukten, skjær rundt skallet (kun skallet). Grip rundt eplet med tomler og pekefingre, bryt det forsiktig fra hverandre og ta bort midtstilken. På denne måten unngår du å søle med saften. Brekk skallet i flere deler og pirk ut kjernene.
Hold granateplet ned i en bolle, det kan sprute og fargen smitter lett.

Håper det smaker! 🙂