Myke brioche hamburgerbrød smaker kjempe godt til en saftig burger.  Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned. 

Porsjoner: ca 9 – 10 boller
Tid: 40 min

Ingredienser:
400 gr mel
3 dl lunken melk
2 ss tørrgjær
1 ss fjellhonning
5 ss smeltet smør
1 egg
halv ts salt
1 egg + 1 ts vann
Sesamfrø (kan droppes)

Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 220 grader. Kle et stekebrett med bakepapir. Bland sammen melk, gjær, honning, egg og smeltet smør. Tilsett mel og salt. Kna alt godt sammen i noen minutter. Lag runde baller i passelig størrelse, husk at de skal heve og vil også heve noe i ovnen så ikke lag dem for store. Plasser bollene på stekebrettet og ha et rent kjøkkenhåndkle over. Hev i ca 15 minutter. Visp sammen egg og vann, og pensle over bollene. Strø gjerne over litt sesamfrø. Stek i ovnen i 12 minutter eller til de er gyldne. 
Kan fryses. 
Tin dem i romtemperatur og varm dem litt i ovnen før bruk, evt ha dem i noen minutter på grillen. Håper det smaker!